spelautomater

Jackhammer

Jackhammer är en spelautomat med serietidnings-look som känns väldigt fräsch och nyskapande. Som en frisk fläkt från utvecklarna (NetEnt). Alla som gillar spelautomater och brukar spela online har förmodligen testat någon av NetEnt-banditerna redan. Några av de mer kända är Mega Fortune och Arabian Nights som skapat flera miljonärer sedan de lanserades. Det senaste storspelet heter Gonzos Quest och även det bjöd på en hel del nyskapande funktioner. Men nu var det Jackhammer detta skulle handla om! Om du gillar färgglada old school comics med hårdkokta deckare i huvudrollen borde Jackhammer falla dig väl i smaken. Axla rollen som privatdeckare och lös mysterier i den hårdkokta men stundtals även glamorösa världen av brottsbekämpning.

Sticky Win funktion
Spelet är av den typ som populärt brukar kallas videoslot eller videobandit och det har 25 linjer, 3 rader och 15 av varandra oberoende hjul. Jackhammer har även extrafunktioner som sticky wins, free spins och wilds som ger ytterligare vinstmöjligheter. Satsningar kan göras på 110 olika insatsnivåer. Om du får in en vinnande insatslinje eller 3 scattersymboler aktiveras sticky win-funktionen. Hjul med vinnande symboler hålls och alla andra hjul spinner igen och ger möjlighet till en större vinst. Hjulen fortsätter spinna så länge som det finns nya eller högre vinster. Om inga nya vinster uppstår och sticky win spelet avslutas betalas alla aktiva vinster ut.

Spela Jackhammer här:

  • CasinoEuro – Få €300 bonus, här!
  • Betsson – Exklusiv kampanj, här!

Scatter funktion
Fem eller fler scatters aktiverar spel i freespins läget. Freespins spelas med samma insats som omgången som aktiverar freespins. Du kan även vinna ytterligare Fria spinn under freespins-läget. Alla freespin-vinster tredubblas. Tyvärr finns inget bonusspel i Jackhammer men sticky win funktionen bidrar på ett bra sätt till att öka intensiteten i spelandet och det är riktigt roligt när adrenalinet pumpar igång! Spela Jackhammer här!

Grafik och ljud
Jackhammer har ett ”tecknat” tema. Det vill säga att grafiken är uppbyggd som en serietidning i glada färger. Det är väldigt stilrent och snyggt men absolut inget 3D så långt ögat kan nå, vilket känns som ett annorlunda grepp såhär i dessa 3D-TV tider. Självklart blir spelet tack vare detta lite ”plattare” om man jämför med exempelvis Secret Code eller Gonzo´s Quest. Jag kommer på mig själv med att tycka att det känns ganska befriande på ett sätt. Old school är nog rätt ordet. Trots seriegrafiken känns inte Jackhammer mossigt, snarare tvärtom. Denna bandit är en kvick liten rackare som känns rolig att spela!

Även när det gäller ljud så är Jackhammer old school. Här finns inget soundtrack som man vill ladda ner och ha i sin mp3-spelare. Det vi bjuds på är en knippe med olika ljudeffekter som är ganska typiska för en spelautomat. Det funkar klockrent och Net Entertainment har extremt bra känsla för hur en slot ska bete sig. Ljudeffekterna bidrar rejält mycket till att skapa ett sug i magen när man till exempel prickar in en Sticky Win. Sammanfattningsvis tåls att sägas att Jackhammer säkerligen kommer att falla en viss typ av spelare i smaken medan andra kanske ser det mest som en parentes i spelportföljen. Fartfylld, renodlad banditaction med ett par nya grepp och lukrativa funktioner.